Verzending

Wij verzenden vanuit ons centrale verzendhuis. Uw schilderij wordt goed verpakt naar u verzonden. Dit gebeurt in noppenfolie, voorzien van hoek- en zijkant versteviging en afgedekt met stevig karton. Zo wordt het schilderij van uw keuze zonder schade bij u afgeleverd. Mocht er toch iets niet naar uw tevredenheid zijn, dan kunt u dit melden. We zorgen er dan voor dat uw schilderij wordt opgehaald en u ontvangt dan zonder kosten een nieuw exemplaar. Onder het kopje retour zenden kunt u lezen wat u moet doen.

Uw Theo Broeren schilderij wordt in een stevige doos verzonden naar het door u aangeven adres. We hebben de schilderijen op voorraad. Het kan wel voorkomen dat een model even is uitverkocht vanwege de grote belangstelling. In dat geval komen er enkele dagen bij. U wordt hiervan op de hoogte gebracht, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

GRATIS verzonden in heel Nederland

Wij verzenden de kleine schilderijen GRATIS voor u in heel Nederland. Voor grote formaten vragen wij een kleine extra vergoeding. Dit is een bijdrage in de kosten. Deze optie staat erbij als er extra kosten zijn.

Bestelt u voor 15.00 uur, dan wordt ieder schilderij van uw keuze dezelfde dag nog verzonden.
 

Voor meer informatie, bel: 020-611 0612

Powered By Effectiv
Theo Broeren Schilderijen © 2018